Φωτοβολταϊκό Πάρκο 100KW στη Δρυμαία, Ν. Φθιώτιδας

drimea-header

Για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου η ArtLine Constructions ακολούθησε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες για την προετοιμασία του εδάφους, και με βάση τη σχετική μελέτη έγινε η προετοιμασία για την τοποθέτηση των βάσεων με τη μέθοδο της πασσαλόμπηξης - κάρφωμα πασσάλων στο έδαφος.

Οι υπόγειες καλωδιώσεις τοποθετήθηκαν σε ενισχυμένα κανάλια-σωλήνες της εταιρείας "Κουβίδης" με αντιτρωκτική προστασία. Ιδιαίτερη βάση δώθηκε στην προστασία του εξοπλισμού από τους κεραυνούς με Αντικεραυνική Προστασία και Θεμελιακή Γείωση από τη εταιρεία "Πιττάς". Τα αντικλεπτικά συστήματα ασφαλείας του πάρκου περιλαμβάνουν περίφραξη, ισχυρούς προβολείς, κάμερες σε κάθε άκρο του οικοπέδου και συναγερμό με ηχητικά κύματα (beams) που καλύπτει την περίφραξη.

Τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ που χρησιμοποιήθηκαν είναι της Yingli Solar και τοποθετήθηκαν σε βάσεις αλουμινίου της αναγνωρισμένης ελληνικής εταιρείας Alpha Energy. Τα inverter είναι τα Aurora της Power-One. Ο έλεγχος της κατάστασης και των συστημάτων ασφάλειας του Φωτοβολταϊκού Πάρκου πραγματοποιείται μέσω ασύρματης σύνδεσης από τον υπολογιστή του πελάτη.

You are here: Αρχική Πρόσφατα Έργα της ArtLine Constructions Φωτοβολταϊκό Πάρκο 100KW στη Δρυμαία, Ν. Φθιώτιδας