Φωτοβολταϊκό Πάρκο 300KW στη Βέροια

eyboiaxaradra-header

Το νέο φωτοβολταϊκό πάρκο της Artline Constructions βρίσκεται στην Περιοχή της Χαράδρας Βέροιας, Νομός Ημαθίας.. Για την κατασκευή του πάρκου θέσαμε υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας σχεδιάζοντας μια κατασκευή με εγγυημένη και απρόσκοπτη απόδοση σε βάθος χρόνου.

Τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ που χρησιμοποιήθηκαν είναι της Yingli Solar (Yingli 240). Τοποθετήθηκαν μεταβλητές βάσεις αλουμινίου της αναγνωρισμένης ελληνικής εταιρείας Alpha Energy, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με μπετόμπηξη. Τα inverter είναι τα Aurora της Power-One (27.6KW S2X). Ο έλεγχος της κατάστασης και των συστημάτων ασφάλειας του Φωτοβολταϊκού Πάρκου πραγματοποιείται μέσω ασύρματης σύνδεσης (τηλεμετρία) από τον υπολογιστή του πελάτη.

Ο οικίσκος είναι της εταιρείας SHELTER και τοποθετήθηκε σε βάση μπετόν. Ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και οι μετασχηματιστές που στεγάζονται στον οικίσκο είναι της εταιρείας ABB.

Όλα τα υπόγεια κανάλια-σωλήνες και τα φρεάτια είναι της εταιρείας "Κουβίδης" και διαθέτουν αντιτρωκτική προστασία. Η αναγνωρισμένη εταιρεία "Πιττάς" προμήθευσε τον εξοπλισμό για την κάλυψη της εγκατάστασης με Αντικεραυνική Προστασία και Θεμελιακή Γείωση. Τα αντικλεπτικά συστήματα ασφαλείας του πάρκου περιλαμβάνουν περίφραξη, ισχυρούς προβολείς, κάμερες σε κάθε άκρο του οικοπέδου και συναγερμό με ηχητικά κύματα (beams) που καλύπτει την περίφραξη.

Για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου έγινε διάνοιξη δρόμου για τη διέλευση των βαρέων οχημάτων, λόγω μη κατάλληλου εδάφους.

You are here: Αρχική Πρόσφατα Έργα της ArtLine Constructions Φωτοβολταϊκό Πάρκο 300KW στη Βέροια